Vision og værdier

Filosofien bag Manuflow

Manuflow er blevet til i ønsket om at tilbyde en samlet pakke for krop og sjæl. I en verden, hvor livet drøner derudad og tiden til fordybelse bliver mindre, kan det være svært at nå at mærke sig selv. Derfor bygger Manuflow på den grundværdi, der hedder nærvær.

Manus er det latinske ord for hånd. Hånden er et af vores største sanseorganer. Det er også med hænderne vi rækker ud mod omverdenen eller trøster vores nærmeste. Med vores hænder skaber og modtager vi kontakt med andre mennesker.
I Manuflow bruger vi vores hænder i vores terapisessioner og lindrer ubehag eller smerter.

Kroppen består af ca. 60 % væske og der er en konstant flow i vores blodkredsløb, lymfe- og bindevævssystem. Det er derfor kroppen har det bedst, når den er i bevægelse. Det er f.eks. en af grundene til, at vi har behov for at rejse os efter at have siddet længe ned og strække os, når vi står op om morgenen. Vi er også i flow i sindet og med vores omverden. Når vi er i flowtilstand, lærer, husker og trives vi bedre. Når vi bliver udfordret enten psykisk eller fysisk f.eks pga. smerter eller stress blokeres vores evne til at være i flow. Derfor er vores mål, at bringe dig, dit sind og din krop tilbage i flowtilstand.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Mundvigen Tandklinik
Frederiksborgvej 523,
nord for Roskilde