Gorm Laursen – Osteopat-studerende

Osteopat-studerende & fysioterapeut

gorm

Mit navn er Gorm Laursen og jeg er Osteopat-studerende ved IAO på mit tredje år. Jeg har været praktiserende fysioterapeut i flere år, og er tidligere soldat, med en udsendelse til Afghanistan i 2008.
Gennem årene og efterhånden, som jeg har videreuddannet mig, bliver det tydeligere for mig, hvordan kroppen hænger sammen som en helhed. En gammel skade i knæet kan over tid give sig til kende ved skuldersmerter. Dette detektivarbejde er min drivkraft, og min passion ligger i at finde ud af, hvad løsningen på dine smerter er. Jeg har brugt mange år ved briksen, og når du har fået
en forståelse for de smerter, som du går med, samt hvad den manuelle terapi kan gøre for dig, kan vi fjerne dine smerter sammen. Som osteopat-studerende har jeg mange redskaber med i rygsækken til at hjælpe dig videre

I det private, er jeg far til fire dejlige børn, og forlovet med min kæreste og samlevende. Jeg bruger tid på at løbe, og styrketræne og holde mig frisk, så der en dag forhåbentlig er energi til børnebørnene.

Over året afholder jeg løbende workshops både alene og sammen med Tania Bro

Baggrund

  • Osteopat-studerende ved International Academy of Osteopathy
  • Uddannet fra University college Sjælland
  • Certificeret McKenzie-terapeut
  • Fasciemobilisering hos Linda Thorborg

Som Osteopat-studerende arbejder jeg primært med folk og deres smerter. I min snart 8 års erfaring står det mig klart at smerter er komplekse.
Når er person kommer ind med skuldersmerter eller rygsmerter, er det ikke kun skulderen eller ryggen som smerter. Det er personen som har ondt, og det er det som skal være fokus i behandlingen.
Når jeg behandler ved briksen sørger jeg for at inddrage hele mennesket. Både så det er meningsgivende for den enkelte, og så behandlingen bliver så person-fokuseret som muligt.

Når jeg behandler trækker jeg på min erfaring fra praksis-sektoren. Der hvor det giver mening for mig at rette en indsats er mod folks vaner.
Vaner omkring længerevarende smerter kan fylde op til 85 procent af vores hverdag. Derfor kan det være vigtigt at få italesat “dårlige vaner”, og hvad man kan gøre for en selv for at bryde dem. Nogle gange kan det være specifikke øvelser, andre gange kan det være en ændring af rutiner eller en forklaring om hvad smerter er, eller hvorfor de opfører sig som de gør.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Mundvigen Tandklinik
Frederiksborgvej 523,
nord for Roskilde