Babybehandling

Hvad skaber gråd hos baby?

Gråd er det lille barns eneste måde at fortælle mor og far, at det mangler noget, er sultent eller noget ikke føles rart. At barnet græder er derfor helt normalt og en uundgåelig reaktion hos det lille barn. Undertiden varer gråden dog ved, og kan indikere at der kan være et funktionelt problem som ikke går over af sig selv. Her kan babybehandling være vejen til frelse

Der er dog tilstande, som kan give anledning til at barnet græder oftere og mere konstant såsom:

  • Kranielle dysfunktioner (fladt/skævt kranie)
  • Udfordringer med amning
  • Refluks
  • Smerter i nakken eller andre steder i kroppen
  • Søvnproblemer
  • Fordøjelses- og/eller afføringsproblemer
  • Øreproblemer

Hvad er en Babybehandling hos Manuflow?

Babybehandling er en blanding af børnefysioterapi og kraniosakralterapi for babyer  i alderen 0-2 år. Når du er til babybehandling hos børnefysioterapeut Tania Bro, så er du i professionelle hænder og i rolige omgivelser. Gennem hele babybehandlingen holdes der god kontakt med din baby, du er tæt ved og behandlingen foregår skånsomt under hensystagen til netop din baby.

En babybehandling hos Manuflow indledes af en grundig undersøgelse og behandling af eventuelle fund. Her testes bevægelighed, funktionsniveau og spændinger i muskel- og bindevæv. Behandlingen består af en blanding af børnefysioterapi og kranio-sakralterapi.
Selve behandlingen består af bløde mobiliseringer og behandling af bindevæv og muskler. Der er absolut ingen hurtige bevægelser eller knæk under en babybehandling. Der er lagt pauser ind, så der kan skiftes ble eller ammes, hvis der er brug for det.

Inden afrunding instrueres du i øvelser, som laves derhjemme med din baby for at understøtte behandlingen og facilitere til god grundmotorik. 

Pris og praktisk

Første babybehandling varer ca. 50-60 min og koster 500 kr, derefter er efterfølgende babybehandling 30 min og koster 350 kr. Der gives tilskud fra Sygeforsikringen Danmark på hhv. 133 og 88 kr.

Betaling sker på mobilepay eller kontantbetaling.

Indholdsfortegnelse

Vil du vide mere?

Har du lyst til at vide mere om vores behandlinger, så er du velkommen til at ringe eller sende en besked via vores formular på siden.

Du kan også booke en tid online.

Manuflow v/coach, kropsterapeut & stud. psykoterapeut Tania Bro & v/stud.osteopat Gorm Laursen

Cvr: 38528459

Mundvigen Tandklinik
Frederiksborgvej 523,
nord for Roskilde